//
you're reading...
Electronic

M4SONIC – WEAPON (MASHUP LIVE CU LAUNCHPAD )

Vorbind de muzica buna provenita de la australieni (vezi postul), Producatorul australian M4SONIC in varsta de 20 de ani,  face galagie mare cu “Weapon,” un mashup live, de 3 minute, direct din Launchpad. Pe langa o lista armoniaoasa de samples electro/dubstep, sunt prezente si nume ca Skrillex, Nero, si Porter Robinson care sunt mixate in stilul exceptional al artistului  Madeon  rezultand intr-un mix care suna uimitor  folosindu-si doar varful degetelor.

Ceea ce este la fel de important ca actuala productia à la M4SONIC,  este ceea ce nimeni nu a vazut in spatele acesteui video care o sa devina viral, foarte curand. Profilul sau de SoundCloud contine numai cinci melodii, dar fiecare in parte mi-a depasit asteptarile.

Pentru incepatori, “Relapse” este o combinatie intre  “The Slide” creat de Arty cu biturile mioritice pe care Skrillex le foloseste, si foarte dezvoltatul sau stil.  Dar pe de alta parte “Resistance,” reduce puterea biturilor putin si suna ca o instrumentala pe care Ellie Goulding ar pute sa o realizeze. Ascultati mai jos ambele mixuri gratuite, ale australianului nedescoperit M4SONIC.

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri