//
you're reading...
Dance

SWEDISH HOUSE MAFIA feat. JOHN MARTIN – DON’T YOU WORRY CHILD

Dupa anuntarea sfarsitului trioului Swedish House Mafia asa cum il stim noi, Axwell, Ingrosso si Angello au facut o excursie spre Milton Keynes, in Regatul Unit pentru a-si debuta ultimul single “Don’t You Worry Child” impreuna cu Swedish John Martin care a mai lucrat la hitul „Save the world”.

Asculta intregul interviu chiar aici:

 

Astazi, am facut rost de primul preview de calitate, oferit de Pete Tong de la Radio BBC 1 (si pentru asta ii multumim foarte mult). Unii oameni au fost dezamagiti, in timp ce altora le-au dat lacrimile, asadar care este parerea ta? Crezi ca este o modalitate potrivita pentru a-si lua ramas bun? Asculta track-ul mai jos si o sa va anuntam asupra datei de lansare cat de repede putem.

 

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri