//
you're reading...
Hip Hop, Indie, Mixtape

D-WHY – Don’t Flatter Yourself (Album)

Ziua asta in sfarsit a venit, deoarece am pus mana pe albumul de debut al artitului D-WHY Don’t Flatter Yourself. Incluzand 17 melodii in genaral solo, albumul gratis este exact ceea ce asteptam.

Inafara de productiile cu nume importante ca Hit-Boy, Boi-1da, Dot Da Genius, si marcus D-Tray, rimele lui David ies in evidenta, pe melodii noi ca „Ballad Of An Asshole” (favorita mea), “Good Will Stunting” si “Hawaii”.

Chiar daca ai fost fan de-al lui D-WHY de la inceput sau ai auzit de el pentru prima oara, Don’t Flatter Yourself te va impresiona.  Aminti-va ca acesta este albumul de debut, deci se pare care cerul este limita pentru noul cantaret din Virginia, SUA. Puteti asculta cateva piese selectate din album mai jos si dati click pe link ca sa downloadati.

I told him real men never ask for help / he turned to me and said son, don’t flatter yourself

D-WHY – Don’t Flatter Yourself (Album)Download

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri