//
you're reading...
Dance

Starsmith – Zeros (Mix Original)

 

Fin Dow-Smith, din Londra, aka Starsmith, este o legenda a productiei pop. El este cunoscut pentru faptul ca a lucrat in spatele albumului de debut al artistei Ellie Goulding, Lights, scriind impreuna cu artista de la cinci la unsprezece melodii si producandu-le pe toate cu exceptia a doua.

Pentru a-si depasi recentul „blocaj muzical”, Smith a uploadat, ieri, pe SoundCloud, un nou mix care te v-a face sa o iei razna, numit „Zeros”. Este ca o versiune mai usoara a mixurilor lui Eric Prydz, trecand printr-o serie de efecte trance si un amestec de note foarte dansabile care te v-a face sa dai repeat. Jos, o aveti pentru download, complet gratuita, si fiti atenti la numele lui pentru noul album al Ellei Goulding Halcyon.

Starsmith – Zeros (Mix Original ) | Download

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri