//
you're reading...
Dance

Bob Marley & The Wailers – Jamming (Benny Benassi Remix)

De acum este un fapt stiut ca muzica reggae si muzica electronica  pot fi o combinatie foarte puternica. Doar uitati-va la Make It Bun Dem” de Skrillex, remixul realizat de GRiZ al melodiei “Welcome To Jamrock”, si pentru lucrari mai recente , Sky Is The Limit” de la Rebelution. Sa conecteze lumea raggae cu lumea muzicii house? Acesta este o cale pe care nu multi au urmat-o.

Asculta mai jos, producator de muzica dance al tatalui tau, Robert Downey JrBenny Benassi, care la 45 de ani inca creaza muzica care ameteste lumea, ca si cum ar fi fost in prima lui zi. Ultimul sau efort vine prin reincarnarea lui Bob Marley si The Wailers si al hitului lor „Jamming”, care este una dintre cele mai recunoscute melodii ale muzicii reggae. Asculta un preview al viziunei dance al lui Benassi, si asteapta pana pe 2 septembrie pana o sa apara versiunea finala.

Bob Marley & The Wailers – Jamming (Benny Benassi Remix)

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri