//
you're reading...
Electronic, Indie

Dan Croll – From Nowhere

Sa fii cunoscut pe internet este un lucru foarte bizar. Acum doua minute erai necunoscut, si dupa esti descoperit si fiecare blog de muzica care se respecta are cate un articol despre tine. In cazul lui Dan Croll, la fel ca si Matt & Kim, sau The Dirty Projectors sau Mars Volta, a ajuns literalmente “From Nowhere”, de a fi descris ca “brilliant”, “in love”, “can’t wait for more” si “definitely a new favorite artist” cu un singur cantec. Asculta mai jos melodia “From Nowhere” si afla de ce toate lumea o numeste  „the next big thing”.

Dan Croll – From Nowhere

 

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri