//
you're reading...
Electronic

Handbook – Wings

Felicitari pentru poducatorul britanic Handbook deoarece a iesit din zona sa de confort, adica scena hip-hop cu melodia „Wings”, o melodie foarte chill, cu sinths si high hats. Este o intorsatura de situatie buna pentru realizatorul de beat-uri, care doar luna trecuta a realizat Higher Manifestation, oferindu-ne o compilatie sentimentala featuring Supreme Sol. Downloadeaza complet gratuit melodia „Wings”, si daca se intampla sa iti placa hip hop sau intrumentala, intra pe profilul de SoundCloud al lui Handbook pentru ore si ore de beat-uri nebune.

 

Handbook – Wings | Download

 

Anunțuri

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Anunțuri