//
you're reading...
Indie, Video

Radical Something – Naked In Venice (Official Video)

Poate ca proiectul SummerOfRad al celor de la Radical Something, a fost o idee grozava in teorie insa am observat ca unele melodii sunau ca si cum ar fi fost de umplutura, ele nu fiind inca gata sa fie lansate catre public. Dar, in cantecul final al seriei, “Naked In Venice”, iti poti da seama ca grupul a depus putin mai mult efort in imbunatatirea sunetului, cat si a versurilor, dar deasemenea au creat si un videoclip regizat de Shannen Doherty. Urmareste videoclipul mai jos si fii cu ochii pe TAP atunci cand toate melodiile SummerOfRad, vor fi transpuse intr-un album complet gratuit.

Reclame

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Reclame