//
you're reading...
Dance, Electronic, Video

PSY vs. Technotronic – Pump Up The Gangnam Style (Chi Duly Edit)

Chi Duly a programat o lupta intre omniprezentul hit al lui PSY „Gangnam Style” si clasicul „Pump Up The Jam” al artistului Technotronic, pentru a forma „Pump Up The Gangnam Style„, care este probabil cel mai tare lucru care s-a intamplat in lumea muzicii de ceva vreme incoace. Pot sa va mai zic ca DJ au inceput o cursa pentru cel mai bun remix al acestei melodii, deci cu siguranta o sa mai auzim de psy destul de curand. Multumiri lui Jess de la RemixTheVideo, pentru munca depusa in realizarea unui videoclip pentru “Pump Up The Gangnam Style”. Acest mix o sa fie pe repeat la mine in playlist o eternitate, asa ca „pump up the 강남스타일” mai jos.

Pump Up The Gangnam Style (Chi Duly Edit) | DOWNLOAD

Reclame

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Reclame