//
you're reading...
Electronic, Indie, Mixtape

Blende feat. Rebecca Scheja – Fake Love EP

Asculta „Fake Love”, noua opera de arta al genului progressive disco / indie dance al londonezului Blende, si al DJ-ului Rebecca Scheja din Rebecca & Fiona. Daca artwork-ul nu a fost indeajuns pentru a-ti atrage atentia, faptul ca am clasificat „Fake Love” ca o binecuvantare aparuta pe scena muzicii electro influentata de legendarii Daft Punk, ar trebui sa te convinga sa apesi play. Asculta cele trei remixuri unice  de la Villa, The Living Islands, si Chordashian, si nu te astepta ca senzatia pe care ti-o dau aceste mixuri sa dispara prea curand. Enjoy…

If you fake love, you can take love.

Reclame

Despre st4nciu

A very tall & good-looking man, usually Romanian. Loves to laugh, dance, and eat. Is very fond of most animals, especially dogs. Snores like a bear.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Reclame