//
Despre

  • Cine sunt eu?

Buna tuturor, sunt Florin Stanciu (florin.st4nciu@gmail.com), sunt student la economie si obsedat de design grafic, Minecraft, si muzica de buna calitate.

  • Ce este THE AIRBORNE PROJECT?

TAP este un proiect pe care l-am inceput cand am descoperit ca in Romania, oamenii asculta doar acele 5 melodii pe care le dau la radio incontinuu pana cand populatie se plictiseste. The Airborne Project va aduce melodii care nu sunt asa cunoscute, nu deoarece nu sunt de calitate, ci din cauza faptului ca nimeni nu vrea sa stea ore intregi sa isi creeze un playlist original, asa ca descarca de pe net, variante low-quality a acelor melodii. TAP va ofera o alternativa la muzica comerciala, imbibata in creierul nostru de catre marile posturi de radio romanesti, de foarte mare calitate si incercam sa le distribuim in continuare.

  • Care este scopul nostru?

Scopul nostru este acela de a face cunoscut, ceea ce noi numim, partea obscura a lumii muzicale. Acea parte in care cei care fac muzica de calitate, sunt cunoscuti de foarte putini oameni. Noi vrem ca acestia sa fie admirati si la noi in tara, datorita talentului lor extraordinar.

  • De ce facem asta?

Facem asta deoarece ne place, poate o sa ajungem mari, sau poate nu, insa cu siguranta atat timp cat exista iubitori de muzica de calitate, va exista si acest blog.

  • Care este audienta noastra?

Audienta noastra, cum am spus si inainte sunt persoanele care sunt mereu sa dispuse sa incerce lucruri noi, carora le place muzica de calitate, si care nu le este frica sa iasa din „normal”.

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ARHIVAM SI NOI

DISCLAIMER

Toata muzica postata pe acest website este folosita doar pentru promovarea muzicienilor. TAP nu pretinde sau revendica drepturi de autor asupra niciunei melodii. Daca iti place ceea ce auzi, atunci te rog sa suporti artistii si casele de productie prin cumpararea melodiilor atunci cand sunt disponibile si participarea la concerte si spectacole. Daca ai dori sa sterg vreun articol, te rog contacteaza-ma florin.st4nciu@gmail.com.
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Reclame